Chef de partie groenten fruit en kruiden

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Chef de partie groenten, fruit en kruiden Volwassenenonderwijs leert men de voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen doen, koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten afwerken en de kwaliteit  controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast.

In deze opleiding ligt de focus op de productgroep groenten, fruit en kruiden; groenten, fruit en kruiden staan centraal in de gerechten, maar ook andere productgroepen komen aan bod. Producten, bereidingstechnieken, culinaire toepassingen en nieuwe trends van zowel de  inheemse keuken als de wereldkeuken komen aan bod. Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Chef de partie groenten fruit en kruiden

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
06.09.2023 31.01.2024 woensdag avond 2018 Antwerpen 80
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
05.09.2023 31.01.2024 dinsdag avond 2018 Antwerpen 80
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
04.09.2023 31.01.2024 maandag namiddag 2018 Antwerpen 80
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
04.09.2023 31.01.2024 maandag avond 2018 Antwerpen 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
07.09.2023 31.01.2024 donderdag avond 2018 Antwerpen 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
06.09.2023 31.01.2024 woensdag avond 2018 Antwerpen 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
05.09.2023 31.01.2024 dinsdag namiddag 2018 Antwerpen 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
04.09.2023 31.01.2024 maandag avond 2018 Antwerpen 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
04.09.2023 31.01.2024 maandag voormiddag 2018 Antwerpen 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
04.09.2023 31.01.2024 maandag avond 2018 Antwerpen 80
Dieetmaaltijden en gezonde voeding met groenten, fruit en kruiden
Officiële naam: Dieetmaaltijden en gezonde voeding met groenten, fruit en kruiden
05.09.2023 31.01.2024 dinsdag avond 2018 Antwerpen 80
Hulpkok - Bistrogerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
05.02.2024 28.06.2024 maandag namiddag 2018 Antwerpen 80
Hulpkok - Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
08.02.2024 28.06.2024 donderdag avond 2018 Antwerpen 80
Hulpkok - Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
08.02.2024 28.06.2024 donderdag voormiddag 2018 Antwerpen 80
Hulpkok - Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
05.02.2024 28.06.2024 maandag avond 2018 Antwerpen 80

Zoek een opleiding

Ik wil zoeken met meer filters

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? We zetten je op weg.

Help mij zoeken